2011. március 2., szerda

Fa játszótér

A fa játszóterek, ha azok biztonságosan vannak összeszerelve, és a szabványnak minden téren megfelelnek, akkor a legkiválóbbak a különféle játszóterek között, hiszen környezetbarátok, és esztétikusak is. Az itt található játékok fából készülnek, esetleg műanyag, vagy gumi kiegészítőkkel, amik megfelelő kikapcsolódást nyújtanak a gyerekeknek.

Ha van egy kis jártasságunk a barkácsolás terén, akkor talán két kezünk munkájával otthon is megvalósíthatjuk gyermekünknek álmai játszóterét. A fa játékok klasszikus darabok, mégis izgalmasak és érdekesek a gyerekek számára. Fából könnyen készíthetünk hintát, megfelelő csiszolással csúszdát, valamint a legkiválóbb mászókák és kapaszkodók is fából készülnek. A fogásuk is sokkal jobb, mint a műanyag, vagy vasból készült játékoknak.

A fa játszótér összeszerelésénél fokozottan kell figyelni, mivel a játékokat, főként a hintát alá kell betonozni a nagy terhelés miatt, hisz így válik időtállóvá és biztonságossá. A szakszerű összeszereléseket követően meg fog felelni a szabványnak a fa játszótér, ha az folyamatosan karban lesz tartva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése