2011. március 2., szerda

Kerti játszótér

Gyermekeink számára a legnagyobb ajándék az, ha saját otthoni játszótérrel lepjük meg őket. Nagyobb lakásokban kialakíthatunk játszósarkot, vagy játszószobát, de az igazi mégis csak az, ha a gyerek a szabadban játszhat. A kerti játszótér kimondottan ajánlott azoknak a kertes házzal rendelkező gyermekes szülőknek, akik számára terhes elvinni a gyereket otthonról azért, hogy játszhasson.

Pár kerti játék megvásárlásával biztosíthatunk gyermekünk számára egy olyan területet, ahol önfeledten tartózkodhat, és ahol tudjuk, biztonságban van; nem kell azon idegeskednünk, milyen társasággal van, vagy éppen mikor ér haza.  A terület kihelyezése után fedjük le azt gumiszőnyeggel, vagy műfűvel az esések tompítása végett, majd helyezzük ki a kerti játékokat. Nagyon népszerűek a rugós játékok, a játéksátrak, a különféle hinták és mászókák.

Ha egyedül nem birkózunk meg a feladattal, akkor  célszerű szakembert hívni, aki megfelelő pontossággal szereli össze a játékokat, mivel csak ebben az esetben lesznek biztonságosak. Időnként ellenőrizzük az eszközöket, hogy megfelelőek-e a használatra, és nem veszélyesek-e gyermekeinkre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése